WEB OG
DIGITALE LØSNINGER
WEB OG

DIGITALE LØSNINGER

Værdiskabende websites og digitale løsninger

der giver virksomheder særpræg og fordele. Et velfungerende website handler først og fremmest om indhold, design og teknik. I nævnte rækkefølge, og om kunderne bruger det digitale univers.

 

I dagligdagen skal sitet være brugervenligt for kunderne, og fremfor alt fleksibelt og let at opdatere for virksomheden. På den måde hjælper vi virksomheder hele vejen.

 

Vi udvikler og designer digitale løsninger og websites med udgangspunkt i virksomheders kommunikationsbehov og kundegruppens behov for kommunikation. Levende digitale løsninger hvor der anvendes kanaler og medier, der fanger målgruppen. Og skaber synergi og værdi mellem websitet og marketings øvrige målgruppepåvirkninger.

 

Trafikskabende digitale løsninger

Alle digitale produkter skal spille sammen om at få opmærksomhed hos brugerne. vahle+nikolaisen har sort bælte i at lave løsninger, der optimerer antallet af besøgende på dit website. Mål og effekt er selvfølgelig tænkt ind i det samlede webkoncept.

 

Én ting er at mestre hver enkelt af de digitale muligheder. Noget andet er at danne og bevare et kommunikationsmæssigt og teknisk overblik der gi´r mening. Hos vahle+nikolaisen rådgiver vi virksomheder om web- og mobiltilstedeværelse, e-handelløsninger, CMS-systemer, design af blogs og sociale medier

vplusn_webmodel925x925_ny