REPRO:

EYE FOR DETAILS

REPRO:

EYE FOR DETAILS

Vi søger inspiration i den virkelighed fotografer lever i. Og billeder bliver taget i.

 

Det er derfor, vi gerne bruger ressourcer på at samarbejde kunde, fotograf, repro og trykkeri imellem; Og bruge vores fælles viden til at skabe mere overbevisende billedoplevelser og fordele for vores kunder.

 

Vi er specialister i at skabe unikke billedoplevelser. Vi har retoucheret alverdens billeder og flået og revet i farvekurver på modeller, miljøer og packshots til de sad lige i øjet

– og på trykket forstås. Vi tilretter hud- og farvetoner, styrer look, og stil & tone såvel som farvenuancerne – uanset om det er jeres møbelsortiment, tøjkollektion eller accessories det handler om.

 

Vi gi’r dig den bedste ro i maven nogensinde omkring kvalitet. Vi leverer digitale prøvetryk, du 100% kan stole på. Uanset om billedet skal videre til digitalt brug. Eller på ultra blankt eller ubestrøget papir, passer vores prøvetryk.

 

Datasikkerhed, fortrolighed og en detaljefokuseret grundighed er tre vigtige søjler i det løbende samarbejde – og dem har vi fuldstændig styr på. Og korrekturprocessen understøtter vi med EasyEdit redigeringsværktøjet, der giver jer mulighed for selv at indføre rettelser i de layoutede og ombrudte sider. Når som helst og hvor som helst du er i verden.

vplusn_repromodel925x925_ny

Eye for details