TRYK:

PASSION FOR PAPER

TRYK:

PASSION FOR

PAPER

Vi har trykmaskiner til alle typer opgaver.

Det er et bevidst valg, fordi alt for mange tryksager løses på for små eller for store trykmaskiner. Det gælder kvalitetsmæssigt og prismæssigt. Det lyder hårdt, men er sandt!

 

Vi har digitale trykmaskiner, arkoffset i lille format, arkoffset i XL-format, UV-offset og adgang til rotationstrykning. Det giver markante prisfordele, fleksibilitet, og sikkerhed for høj kvalitet, uanset opgavens størrelse. I UV-offset trykker vi på alle typer materialer inkl. plast. Det er fantastisk og i enestående kvalitet. Ingen tørretid. Ingen afsmitning overhovedet. Alt kan leveres og viderebearbejdes omgående. Du vil elske det.

Digitalt print, storformat & skilte

Digital tryk er fantastisk. Hurtigt. Billigt selv i små oplag og i så høj kvalitet at vi kalder det digital offset. Vi tør udfordre dig på enhver kvalitetsfront. Vi trykker på alle materialer. Og leverer alle former for storformat, skilte og Instore & Outdoor POS-materialer inkl. bannere op til 180 cm i bredden – på stof, papir, presenning, træ og alt mulig andet til din næste lancering, tilbudskampagne, udstilling eller messe.

 

Vi laver helt enkle og store komplicerede individuelle printløsninger til dig – eksempelvis direct-mails i alle udformninger og formater – og med in-line brevfletning og kuvertering.

AT VÆLGE PAPIR
ER EN KREATIV PROCES

Vi er tryk-specialister til fingerspidserne.

Vi løser små opgaver så enkelt og billigst muligt og løser de mest komplicerede og omfattende trykprojekter med akkuratesse.

 

Vi inspirerer med de nyeste trends og best-practices. Og leverer indsigtsfuld rådgivning og sparring, der muliggør udformninger og trykresultater hvor kun fantasien sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre. Og du må gerne følge os hele i vejen i trykkeriet. For vi har det hele in-house og kan få ting til at ske, netop fordi vi selv kender såvel begrænsningerne som mulighederne. Det gælder hurtige leveringer og kvalitetsniveau. Vi sætter alle muligheder i spil så samspillet mellem materialerne, forædlingen, de fede billeder skaber en sjældent set god harmoni.

 

Med design, repro, trykkeri, print, bogbind og pakning fuldt integreret får du trykkvalitet og leveringstider der går lige i hjertet.

vplusn_tryk_virksomheder_925x925_ny

Arktryk

Vi har markedets nyeste og mest alsidige arktrykkeri. Små og store formater. Op til 8- og 10-farvede maskiner, og det allernyest UV-tryk; hvor vi kan trykke på ALLE materialer inklusive folier, pvc el. lign.. Ligeledes betyder det en fantastisk leveringstid, idet trykket er tørt og klar til efterbehandling og levering straks det er trykt. Sammen med vores dygtige trykkere leverer vi kvalitet i særklasse.

Spændende specialeffekter in-house

Vi leverer både mat og blank, heldækkende og partiel lakering in-line. Med vores nye laksystem ligger vi tæt op af UV-lakering. Og med kachering, faneudstansning og limbinding med hård ryg, adressering og foliering in-house, optimerer vi kvaliteten mærkbart, og skærer hele dage af i forvejen stramme leveringstider. Og det er ingen hemmelighed, at vores in-house produktion gi’r økonomiske fordele.

Nye spændende side-formater

Vores XL maskines store format giver dig helt nye muligheder. Uden de store merudgifter kan vi leverer alle gængse formater i oversize størrelse, som alene i kraft af formatet, får dit projekt til at skille sig ud fra mængden. Maskinen er i øvrigt blandt verdens hurtigste – den er 30 % hurtigere end almindelige maskiner. Det skulle også gerne komme dig til gode.

8-farvet arkoffset trykmaskine

8farvet_trykmaskine_1000x88px_1

5-farvet arkoffset trykmaskine

5farvet_trykmaskine_1000x88px_1

Digital trykmaskine med in-line færdiggørelse

digital_trykmaskine_1000x88px

8-farvet arkoffset trykmaskine

8farvet_trykmaskine_1000x88px_1

5-farvet arkoffset trykmaskine

5farvet_trykmaskine_1000x88px_1

Digital trykmaskine med in-line færdiggørelse

digital_trykmaskine_1000x88px

Maskinoversigt

 • Heidelberg XL 105 – 8. Format 105 x 75 cm. 8 farveværker, cut-star (rulle til ark funktion) og inpresscontrol, som scanner farvestrippen på hvert 8. ark under trykningen.

 

 • Heidelberg XL 105 – 5. Format: 105 x 75 cm. 5 farveværker + vandlakværk. Kan trykke op til 1 mm karton. Axiscontrol for manuel scanning af kontrolkilen (colorstrip).

 

 • Heidelberg SM 52. Format: 52 x 36 cm. 6 farveværker + vandlakværk. Axiscontrol for manuel scanning af kontrolkilen (colorstrip).

 

 • 2 stk. Heidelberg Cylindre til stans, buk, præg og perforeringer.

 

 • 6 stk. Müller Martini falsemaskiner i diverse formater til produktion af ark / læg til vores samlehæftere og klæbebinder. Disse maskiner producerer også 3, 4, 5 og 6 fløjet foldere.

 

 • 1 stk. Heidelberg falsemaskine. Producere 4, 8, 12, 16 sidet ark til vores samlehæfter og klæbebinder. Desuden producerer den foldere med op til 10 fløje og kan lave lukket portfals.

 

 • 6 stationers samlehæfter med omslagpålægger. Laver alle typer hæfter i store og små formater. Maskinen kan lave øjeklammer, minihæfter og producerer hæfter i dobbeltproduktion.

 

 • 4 stationers samlehæfter med omslagspålægger. Laver alt i hæfter i diverse formater. Maskinen kan lave øjeklammer og minihæfter produceret i dobbeltproduktion.

 

 • Klæbebinder med 14 stationer, omslagspålægger og ekstra station til manuel ilægning ved bogproduktion af bøger på mere end 224 sider.

 

 • 2 stk. Heidelberg Polar skæremaskiner med rystebord, udglatter valse og nedlæggerbord.

 

 • Folieringsmaskine med 4 stationer til indstik eller vedlæg af 3 bilag og inline adressering. Derudover er der mulighed for manuelt ilægning af ekstra bilag.

 

 • Limsystem på falsemaskine, adressering, boremaskiner, manuel klammemaskine, eget pakkeri og logistik.

I ROTATIONSTRYKNING GØR
STØRRELSEN EN FORSKEL!

I ROTATIONSTRYKNING
GØR STØRRELSEN EN FORSKEL!

Rotationstryk

Uanset hvilken trykopgave du har, holder vi forskellige trykmetoder op mod hinanden,

for at se, hvad der er mest optimalt kvalitets- og prismæssigt. vahle+nikolaisen kender markedet for rotationstrykning og ved, hvor den rigtige størrelse trykmaskine står til præcis din store opgave. Hvor trykmaskinen er skræddersyet til opgaven, og prisen dermed favorabel.

 

Om det er i Danmark, i Baltikum, i Tyskland eller et helt 4. sted. Alle steder tager vi vores kvalitetsnormer med. Vi tager et ansvar, og står inde for slutresultatet.

 

Alle rotationstrykkerier indgår i vort evalueringsprogram, der sætter klare standarder for høj ensartet kvalitet i prøvetryk, trykning og leveringssikkerhed. På trods af skrappe krav til pris- og tidsminimering, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, eller prisen. I rotationstryk gør størrelsen på maskinen virkelig en forskel på prisen!

En tryksag passer til den trykmaskine,
den passer til.
Basta